Vil du udvikle din virksomhed?

Business Hjørring hjælper dig godt på vej – helt gratis!

Hvad enten din virksomhed er stor eller lille, ny eller godt etableret – om du er købmand, tømrer, ejer af en IT-virksomhed eller direktør i en produktionsvirksomhed – alle er velkomne hos Business Hjørring.

Vi hjælper med at finde nye veje til vækst og udvikling i DIN virksomhed.

Vi tilbyder din virksomhed en 360-graders sparring, lige fra konkrete her og nu emner ift. optimering, udvikling og forudsætninger for vækst eller til dine strategiske muligheder i fremtiden. Du får dialog og hjælp i øjenhøjde om fx markedsføring eller ledelse.

Derudover har vi overblikket over en lang række medfinansieringsmuligheder, som din virksomhed kan gøre gavn af indenfor bl.a. nedenstående områder.

Se også aktuelle forløb her!

 

Med digitalisering af din virksomhed kan du opnå både økonomiske og tidsmæssige besparelser.

Vi hjælper dig bl.a. med at få overblikket og identificere, hvor du kan optimere din forretning og udvikle en ny forretningsmodel. Det kan være automatisering af processer, større viden om dine processer og dine kunder, udvælgelse og implementering af nye interne systemer eller kompetenceløft af medarbejdere.

Grøn omstilling og bæredygtighed er et af de helt store emner. Er du kommet med på den grønne bølge? Vi tilbyder vejledning om, hvordan din virksomhed bliver bæredygtig og fremtidssikret - samtidig med du styrker forretningen og din konkurrencekraft. Hvis du allerede har været i gang med grøn omstilling, kan vi også tilbyde sparring omkring videreudvikling af din virksomhed i ressourceoptimerende retning.

Dansk erhvervsliv konkurrerer i høj grad på viden, nye ideer og nye metoder. Spredning og anvendelse af best practice og ny viden spiller en stadig større rolle for vækst og produktudvikling. Derfor er det vigtigt, at virksomhederne kontinuerligt udvikler nye produkter og ydelser. Det er også vigtigt, at den viden, som skabes i offentlige forskningsinstitutioner, kommer ud og skaber grundlag for innovation i virksomhederne og i det øvrige samfund.

Vi hjælper dig med at skabe overblik over de muligheder, der er for at sikre innovation i din virksomhed og hjælp til egne nye produkter.

Succes på eksportmarkedet starter med ordentlig forberedelse og afhænger for det meste af, om man laver sin research grundigt nok. Man bør undersøge alle forhold på det nye marked; tjekke om ens produkt er det rigtige, om det rette kundesegment er til stede og om ens virksomhed overhovedet er gearet til at håndtere de nye udfordringer. Internationalisering er også i stigende grad et spørgsmål om at finde den rigtige leverandør og her spiller kvalitet og forsyningssikkerhed en væsentlig rolle på tværs af alle brancher. Derudover er der andre praktiske ting at tage hensyn til; lokale bestemmelser, told, distributionsforhold, betalingssikkerhed, handelsforhindringer, forsikringer m.m.

Vi kan hjælpe dig med at få styr på alle de enkelte problematikker, så din proces bliver så enkel som mulig.

Ønsker du at skabe vækst og udvikle din virksomhed til en succes, kræver det i mange tilfælde ekstern finansiering. Det samme kan gælde ved overtagelse og/eller overdragelse af en virksomhed. Vi hjælper med overblik over processen og hvis relevant – henvisning og sparring om muligheder for kontakter til den rigtige finansieringskilde.

Mangler du arbejdskraft til at løse din virksomheds opgaver og udfordringer, så kan vi hjælpe med overblik over relevante ledige eller medfinansiering af ansættelse.

Desuden samarbejder vi med bl.a. A-kasser, Aalborg Universitet og Professionshøjskolen UCN om at knytte kontakter mellem erhvervslivet og højtuddannede. Det kan være samarbejde både med studerende, dimitterede og med undervisere.
Læs mere under Arbejdskraft.

At give slip på sin virksomhed er ikke en nem beslutning. Men tager du fat på processen i god tid og selv kan vælge timingen, bliver beslutningen lettere. Vi hjælper dig med at få overblik over processen og guider dig gennem en række emner, der er vigtige at forholde sig til, så du får det bedste beslutningsgrundlag.

Kontakt en erhvervskonsulent

Henrik Dam
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Henrik arbejder primært med etablerede virksomheder med sparring om strategier og forretningsmodeller og -plan. Han har særligt fokus på afsætning, internationalisering, produktudvikling og på grøn omstilling/ bæredygtighed. Herudover hjælper han med at skaffe støtte via erhvervsudviklingsprogrammer og netværksviden.
 
Baggrund: 
Henrik er uddannet Cand. Merc. International Virksomhedsøkonomi (Int.virk.øko) og MBA i International Entrepreneurship, Education and Training (IMEET). Han har stor erfaring i erhvervs- og virksomhedsudvikling og som "Chef-til-leje"/sparringspartner for innovative vækstiværksættere. Desuden har han været projektleder på flere vækstprogrammer og virksomhedskontaktbørser imellem især Danmark og Norge, men også på fremvoksende markeder.
Tinna Holmager Olsen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Tinna kan hjælpe med at skabe overblik og udvikling i din virksomhed. Hun kan især vejlede indenfor markedsføring, digitalisering, bæredygtighed samt hjælpe med at kigge din forretningsplan igennem.
 
Baggrund: 
Tinna er uddannet cand.mag. i international virksomhedskommunikation fra Aalborg Universitet. Hun har flere års erfaring indenfor kommunikation, markedsføring, bæredygtighed og strategiplanlægning i private virksomheder.
Lars Gaden Jensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Lars arbejder primært med iværksætteri og tilbyder sparring, hjælp og vejledning både før, under og efter opstart. Lars har et stort netværk indenfor iværksætteri og kan hjælpe med at finde vej i de tilbud, som er relevante for dig, der endnu ikke har en virksomhed eller kun har haft virksomhed i nogle få år.
 
Baggrund: 
Lars er uddannet cand.merc med speciale i økonomistyring. Han har gennem mange år undervist i markedsføring, økonomi og innovation og har en stor forståelse for de udfordringer man kan stå med som nyetableret virksomhed, eller når man går med drømmen om at starte egen virksomhed. En stærk idé eller et godt koncept er en væsentlig faktor for en vellykket opstart. 
Line Uggerly Jørgensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Line arbejder både med etablerede virksomheder og iværksættere. Hun tilbyder bl.a. sparring inden for tidlig opstart af virksomhed, finansieringsmuligheder til udvikling, finpudsning af forretningsidéer, udvidelse af team/personalekreds og forretningsmodeller. Line har et stort netværk i Nordjyllands startup økosystem og kan hjælpe med at finde rette tilbud og muligheder.
 
Baggrund: 
Line er uddannet cand.merc med speciale i Organisation og strategi fra Aalborg Universitet. Hun har tidligere arbejdet hos Aalborg Universitets Innovationsafdeling og hos Danish Life Science Cluster og har flere års erfaring med vejledning og udvikling af virksomheder. Line har stor erfaring med hjemtagning af fondsmidler fra InnovationsFonden og har hjulpet +50 virksomheder med at få funding.