Business Hjørrings gratis tilbud til iværksættere

For dig, der vil starte din egen virksomhed i Hjørring kommune - eller har en nyere virksomhed.

Hvorfor skal du kontakte Business Hjørring? Fordi jo tidligere, du sparrer med andre om dine drømme og planer, jo bedre. De skal ud at leve, foldes ud og justeres til. Er din rejse som selvstændig allerede startet, men har du brug for hjælp til at udvikle din virksomhed? Det hjælper vi dig også med.  

Vi har en masse viden, erfaring, værktøjer, gode råd og et kæmpe netværk af andre iværksættere, rådgivere mv. – alt sammen noget, der kan være med til at få realiseret og udviklet dine planer.

Business Hjørring er en del af Hjørring Kommune og vores tilbud er gratis. 

Du er velkommen til blot at ringe til os og lave en aftale. Eller du kan snuse lidt rundt på siden her for at se, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi oplever, at behovet er forskelligt alt efter, hvor man er i processen med at starte virksomhed. Derfor har vi valgt at dele vores tilbud op i disse tre faser:

Fase 1

Fra idé til virksomhed

Fase 2

Du er i gang

Fase 3

Udvikling og vækst

Kontakt

Lars Gaden Jensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Lars arbejder primært med iværksætteri og tilbyder sparring, hjælp og vejledning både før, under og efter opstart. Lars har et stort netværk indenfor iværksætteri og kan hjælpe med at finde vej i de tilbud, som er relevante for dig, der endnu ikke har en virksomhed eller kun har haft virksomhed i nogle få år.
 
Baggrund: 
Lars er uddannet cand.merc med speciale i økonomistyring. Han har gennem mange år undervist i markedsføring, økonomi og innovation og har en stor forståelse for de udfordringer man kan stå med som nyetableret virksomhed, eller når man går med drømmen om at starte egen virksomhed. En stærk idé eller et godt koncept er en væsentlig faktor for en vellykket opstart. 
Line Uggerly Jørgensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Line arbejder både med etablerede virksomheder og iværksættere. Hun tilbyder bl.a. sparring inden for tidlig opstart af virksomhed, finansieringsmuligheder til udvikling, finpudsning af forretningsidéer, udvidelse af team/personalekreds og forretningsmodeller. Line har et stort netværk i Nordjyllands startup økosystem og kan hjælpe med at finde rette tilbud og muligheder.
 
Baggrund: 
Line er uddannet cand.merc med speciale i Organisation og strategi fra Aalborg Universitet. Hun har tidligere arbejdet hos Aalborg Universitets Innovationsafdeling og hos Danish Life Science Cluster og har flere års erfaring med vejledning og udvikling af virksomheder. Line har stor erfaring med hjemtagning af fondsmidler fra InnovationsFonden og har hjulpet +50 virksomheder med at få funding.