Kontakt

Adresse

Erhvervets Hus
Amtmandstoften 1
9800 Hjørring

Jobcenter Hjørring 
Sct. Knuds Park 6
9800 Hjørring

Telefon

Telefontid
Mandag – onsdag: 8.00-15.30 
Torsdag: 8.00-17.00 
Fredag: 8.00-13.30

Telefon 72 33 99 99

Ledelse

Ole Bendix
Erhvervschef

E: ob@hjoerring.dk
M: 4122 6125
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver:
Ole har det overordnede ledelsesansvar for Business Hjørring. Han står i spidsen for erhvervsindsatsen i Hjørring Kommune, som dækker erhvervsområdet, den virksomhedsrettede beskæftigelsesindsats, samt integrationsområdet.
 
Baggrund: 
Ole er uddannet cand.merc. fra Aalborg Universitet i 1992, som blev suppleret med en master i offentlig ledelse i 2019. Ole har arbejdet med den virksomhedsrettede del af beskæftigelsesindsatsen på alle niveauer gennem hele sit arbejdsliv, afbrudt af 4 år i to konsulentfirmaer fra 2007 til 2011.
Martin Kirkegaard
Sekretariatsleder

E: mk@hjoerring.dk
M: 4122 6017
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver:
Martin er sekretariatsleder i Business Hjørring og står for den daglige ledelse af Erhvervets Hus og dets medarbejdere. Derudover arbejder han med at udvikle og understøtte Business Hjørrings organisation.
 
Baggrund: 
Martin har læst historie på Aalborg Universitet og diplom i ledelse ved UCN act2learn. Han har over 15 års erfaring med beskæftigelsesområdet i Hjørring Kommune, hvor han har arbejdet som sagsbehandler, virksomhedskonsulent og senest teamleder.
Sejla Nikontovic
Teamleder

E: seni@hjoerring.dk
M: 4122 6019
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Sejla er personaleleder for Business Hjørrings konsulentteam, hvis primære opgave er at understøtte virksomhederne i at få kvalificeret arbejdskraft og få flest mulige i job og/eller uddannelse. 
 
Baggrund: 
Sejla er uddannet socialrådgiver og har desuden diplomuddannelse i ledelse. Sejla har flere års erfaring indenfor beskæftigelse og virksomhedsrettede indsatser, både ved offentlige og private virksomheder.

Erhvervskonsulenter

Erhvervskonsulenterne kan hjælpe dig med at finde nye veje til vækst og udvikling samt hjælpe med viden og sparring ifm. iværksætteri. Derudover har de overblikket over en lang række medfinansieringsmuligheder, som din virksomhed kan gøre gavn af indenfor bl.a. emnerne digitalisering, grøn omstilling, innovation og højtuddannet arbejdskraft.

Henrik Dam
Erhvervskonsulent

E: hd@hjoerring.dk
M: 2266 5868
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Henrik arbejder primært med etablerede virksomheder med sparring om strategier og forretningsmodeller og -plan. Han har særligt fokus på afsætning, internationalisering, produktudvikling og på grøn omstilling/ bæredygtighed. Herudover hjælper han med at skaffe støtte via erhvervsudviklingsprogrammer og netværksviden.
 
Baggrund: 
Henrik er uddannet Cand. Merc. International Virksomhedsøkonomi (Int.virk.øko) og MBA i International Entrepreneurship, Education and Training (IMEET). Han har stor erfaring i erhvervs- og virksomhedsudvikling og som "Chef-til-leje"/sparringspartner for innovative vækstiværksættere. Desuden har han været projektleder på flere vækstprogrammer og virksomhedskontaktbørser imellem især Danmark og Norge, men også på fremvoksende markeder.
Lars Gaden Jensen
Erhvervskonsulent

E: lgj@hjoerring.dk
M: 2156 7343
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Lars arbejder primært med iværksætteri og tilbyder sparring, hjælp og vejledning både før, under og efter opstart. Lars har et stort netværk indenfor iværksætteri og kan hjælpe med at finde vej i de tilbud, som er relevante for dig, der endnu ikke har en virksomhed eller kun har haft virksomhed i nogle få år.
 
Baggrund: 
Lars er uddannet cand.merc med speciale i økonomistyring. Han har gennem mange år undervist i markedsføring, økonomi og innovation og har en stor forståelse for de udfordringer man kan stå med som nyetableret virksomhed, eller når man går med drømmen om at starte egen virksomhed. En stærk idé eller et godt koncept er en væsentlig faktor for en vellykket opstart. 
Tinna Holmager Olsen
Erhvervskonsulent

E: tho@hjoerring.dk
M: 4193 6482
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Tinna kan hjælpe med at skabe overblik og udvikling i din virksomhed. Hun kan især vejlede indenfor markedsføring, digitalisering, bæredygtighed samt hjælpe med at kigge din forretningsplan igennem.
 
Baggrund: 
Tinna er uddannet cand.mag. i international virksomhedskommunikation fra Aalborg Universitet. Hun har flere års erfaring indenfor kommunikation, markedsføring, bæredygtighed og strategiplanlægning i private virksomheder.
Billede af Line Uggerly Jørgensen
Line Uggerly Jørgensen
Erhvervskonsulent

E: luj@hjoerring.dk
M: 4122 6037
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Line arbejder både med etablerede virksomheder og iværksættere. Hun tilbyder bl.a. sparring inden for tidlig opstart af virksomhed, finansieringsmuligheder til udvikling, finpudsning af forretningsidéer, udvidelse af team/personalekreds og forretningsmodeller. Line har et stort netværk i Nordjyllands startup økosystem og kan hjælpe med at finde rette tilbud og muligheder.
 
Baggrund: 
Line er uddannet cand.merc med speciale i Organisation og strategi fra Aalborg Universitet. Hun har tidligere arbejdet hos Aalborg Universitets Innovationsafdeling og hos Danish Life Science Cluster og har flere års erfaring med vejledning og udvikling af virksomheder. Line har stor erfaring med hjemtagning af fondsmidler fra InnovationsFonden og har hjulpet +50 virksomheder med at få funding.

Virksomhedskonsulenter

Virksomhedskonsulenterne understøtter virksomhederne i rekruttering og opkvalificering af medarbejdere. De arbejder desuden som bindeleddet mellem virksomheder og ledige borgere, og matcher dem via jobs og jobrettede virksomhedspraktikker.

Virksomhedskonsulenterne er brancheopdelt, og alle virksomheder i Hjørring Kommune kan få en fast samarbejdspartner, hvilket gør, at de har indgående kendskab til de krav, behov og ønsker, som din virksomhed står med. 

Charlotte Thrane Rasmussen
Virksomhedskonsulent

E: ctr@hjoerring.dk
M: 4193 7359
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Charlottes primære virksomhedsområde er håndværkerbranchen, herunder tømrer, murere, entreprenører og malere, samt fiskebranchen.  
Charlotte er også med til at rekruttere nye Ungegarantipartnere.
 
Baggrund:
Charlotte er uddannet markedsøkonom. Hun har flere års erfaring indenfor turistbranchen og har arbejdet en årrække som sælger. 
Billede af Pernille Nürnberg Larsen
Pernille Nürnberg Larsen
Virksomhedskonsulent

E: pnl@hjoerring.dk
M: 4193 6328
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområder og opgaver: 
Pernille arbejder indenfor serviceområdet, især med fokus på restaurationsbranchen, hoteller, frisører, skønhed og hudpleje mv.
 
Baggrund: 
Pernille er uddannet Ergoterapeut med en bachelor i Ergoterapi. Hun har erfaring med rehabilitering i sundhedsvæsnet med forskellige målgrupper. Hun har derudover blandet erfaring indenfor restaurationsbranchen, detail og kontorarbejde mv.
Marlene Thyrrestrup
Virksomhedskonsulent

E: math@hjoerring.dk
M: 4122 6139

Arbejdsområde og opgaver: 
Marlene samarbejder med virksomheder indenfor byggeri, industri & engroshandel. Derudover arbejder Marlene også med rekruttering af nye Ungegarantipartnere.
 
Baggrund: 
Marlene har flere års erfaring som Area Sales Manager indenfor eksport og fødevarer. Hun har desuden arbejdet som kunde- og personalekonsulent i vikar- og rekrutteringsbranchen. 
Thorbjørn Jensen
Virksomhedskonsulent

E: tj@hjoerring.dk
M: 4193 7163
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Thorbjørn samarbejder med virksomheder indenfor handel, IT, autobranchen, elektrikere og VVS-branchen.
 
Baggrund: 
Thorbjørn er uddannet kontorassistent og har mange års erfaring indenfor salg og kundeservice.
Søren Landbo
Virksomhedskonsulent

E: slan@hjoerring.dk
M: 4122 6297

Arbejdsområde og opgaver: 
Sørens primære virksomhedsområder er handel, autobranchen, elektrikere og VVS-branchen. Søren er også en del af Ungegarantien, hvor han har til opgave at rekruttere nye Ungegarantipartnere.
 
Baggrund: 
Søren er uddannet butiksassistent og har mere end 15 års ledelseserfaring indenfor salg, kundeservice og lagerområdet. En af Sørens store interesser er øl, og han har 3 års erfaring som brygger på det lokale bryggeri i Hjørring.
Jette Andersen
Virksomhedskonsulent

E: ja@hjoerring.dk
M: 4122 6124
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområder og opgaver: 
Jette er specialist indenfor sundheds-, ældre- & handicapområdet, samt indenfor sundhedsvæsnet i form af tandlæger, læger og bedemænd.
 
Baggrund: 
Jette er uddannet kontorassistent ved Hjørring Kommune i 1986 og har arbejdet indenfor skat og socialforvaltningen. Hun har siden 1994 arbejdet indenfor beskæftigelsesområdet med at få ledige i job eller uddannelse.
Heidi Nedergaard Kristensen
Virksomhedskonsulent

E: hnk@hjoerring.dk
M: 4122 6193
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområder og opgaver: 
Heidi arbejder indenfor en række servicebrancher, blandt andet vikarbureauer, sportsklubber/haller, rideklubber/stutterier, turisme og teater, samt institutioner som grundskoler, efterskoler, fagskoler, botilbud, dagtilbud.  
 
Baggrund: 
Heidi er uddannet Social- og Sundhedsassistent og har desuden en Akademiuddannelse i ledelse fra UCN act2Learn. Heidi har arbejdet flere år indenfor sundhedsvæsenet både i det offentlige og det private. Derudover har hun arbejdet 13 år på hotel.
Dorte Kjærsgaard Jensen
Virksomhedskonsulent

E: dkj@hjoerring.dk
M: 4122 6133
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Dorte arbejder primært indenfor sundheds-, social- og plejeområdet herunder sygehusvæsnet, ældrecentre, hjemmeplejen, fysioterapeuter, botilbud, læger, speciallæger, tandlæger og fitnesscentre.
 
Baggrund: 
Dorte er oprindeligt butiksuddannet og senere uddannet indenfor sundhedsområdet. Hun har erfaring både fra det private og offentlige område. Dorte har desuden mange års erfaring indenfor organisationsarbejde. 
Billede af Charlotte Binder Nielsen
Charlotte Binder Nielsen
Virksomhedskonsulent

E: cbn@hjoerring.dk
M: 4193 6327
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver:
Charlotte samarbejder med virksomheder indenfor serviceområdet med fokus på rengøring, transport, turisme samt indenfor det pædagogiske område.
 
Baggrund: 
Charlotte er uddannet salgsassistent, og har 30 års erfaring indenfor salg og personlig service. Hun har de sidste 15 år arbejdet med personaleledelse og rekruttering at medarbejdere. Desuden har hun en diplomuddannelse indenfor Coaching og konflikthåndtering samt situationsbestemt ledelse.
Steffen Kjøller Ebbesen
Virksomhedskonsulent

E: ske@hjoerring.dk
M: 4193 7794
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Steffen samarbejder med virksomheder indenfor industri, auto og maskiner samt handel.
 
Baggrund: 
Steffen er uddannet salgsassistent og har 25 års erfaring indenfor salg, samt mere end 15 års ledelseserfaring indenfor salg, detailhandelen samt  kundeservice. Derudover har han arbejdet med personaleledelse og rekruttering af medarbejdere. 
Kristina Bennetsen
Virksomhedskonsulent

E: krben@hjoerring.dk
M: 4193 7786
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
 Kristina arbejder indenfor serviceområdet med fokus på restaurationsbranchen, hoteller og frisører samt inden for det pædagogiske område.
 
Baggrund: 
Kristina er uddannet professionsbachelor i International Hospitality Management. Hun har mange års erfaring inden for service- og restaurationsbranchen samt personale og administration.
Kenneth Brøndum
Ungejob-konsulent

E: kjbp@hjoerring.dk
M: 4193 7364
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Kenneths primære opgaver er at skabe og finde ungejobs til unge, som har brug for hjælp til at finde et fritidsjob. Derudover skaber og facilitere han lærlinge netværk i Hjørring kommune. 
 
Baggrund: 
Kenneth kommer med en masse salgs- og rådgivningserfaring i rygsækken. Han har blandt andet været hos Topdanmark, Verisure, Sunoco og Det Faglige Hus.
Dalia Adel Borgen Sørensen
Integrationskonsulent

E: dbs@hjoerring.dk
M: 4193 7337
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Dalia arbejder med at få ledige, primært kvinder i integrationsprogram, i beskæftigelse. Dalia sikrer det rigtige match mellem borger og virksomhed, varetager dialogen mellem parterne og skaber det optimale forløb for alle.
 
Baggrund: 
Dalia er uddannet salgsassistent i tøjbutik og har efterfølgende været selvstændig i 16 år, hvor hun havde to butikker i Aalborg. Sideløbende arbejdede hun med udvikling af tøjkollektioner. Dalia har endvidere arbejdet som tolk for Jobcenter Aalborg og som virksomhedskonsulent ved Integro A/S (Anden Aktør), hvor hendes primære opgave var at hjælpe borgere med anden etnisk baggrund end dansk i beskæftigelse.

Opfølgningskonsulenter

Opfølgningskonsulenterne sikrer, i samarbejde med virksomhederne, den gode opfølgning på afklarende og jobrettede praktikforløb for borgere. De arbejder med at formidle job til ledige, der kan være langt fra arbejdsmarkedet og sikrer et veldokumenteret grundlag for videre sagsbehandling og forløb.
Ann Pedersen
Opfølgningskonsulent

E: ap@hjoerring.dk
M: 4193 7527
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Ann er ansvarlig for at lave opfølgninger på jobrettede forløb med borgere og arbejdsgivere i alle type virksomheder.
 
Baggrund: 
Ann er uddannet indenfor detail og har flere års erfaring indenfor salg- og personaleledelse som butikschef i private virksomheder. Derudover har hun erfaring som virksomhedskonsulent hos Jobcenter Brønderslev, hvor hun har haft tæt samarbejde med virksomheder.
Louise Lykke Jacobsen
Opfølgningskonsulent

E: loja@hjoerring.dk
M: 4193 6947
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Louise er ansvarlig for at lave opfølgninger på jobrettede forløb med borgere og arbejdsgivere i alle type virksomheder.
 
Baggrund: 
Louise er uddannet i offentlig administration med speciale i vejledning fra UCN. Hun har erfaring som sagsbehandler for forsikrede ledige ved Jobcenter Brønderslev og Hobro. Og senest som virksomhedskonsulent i Hjørring.
 
Christian P. Gajhede
Opfølgningskonsulent

E: cpg@hjoerring.dk
M: 4122 6141
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Christian er ansvarlig for at lave opfølgninger på jobrettede forløb med borgere og arbejdsgivere i alle type virksomheder.
 
Baggrund: 
Christian er uddannet cand.mag. og har siden 2007 været ansat i Hjørring Kommune. Christian har erfaring som sagsbehandler på sygedagpenge- og fleksjobområdet. De seneste mange år har han arbejdet som virksomhedskonsulent og senest opfølgningskonsulent.
Trine Boelt Bressay
Opfølgningskonsulent

E: trbb@hjoerring.dk
M: 4193 6038
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Trine er ansvarlig for at lave opfølgninger på jobrettede forløb med borgere og arbejdsgivere i alle type virksomheder.
 
Baggrund: 
Trine er uddannet frisør og har derudover en bachelor i Ernæring og Sundhed.

Virksomhedskonsulent Ung

Virksomhedskonsulenterne arbejder med at matche ledige borgere i den unge målgruppe til jobs og introducerende praktikker, primært hos vores garantipartnere i Ungegarantien.

Jan Jensen
Virksomhedskonsulent Ung

E: jj@hjoerring.dk
M: 4193 6036
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Jan arbejder med unge, som har behov for en håndholdt virksomhedsrettet indsats, og alle de virksomheder, der er klar på at invitere unge ind på arbejdsmarkedet.
 
Baggrund:
Jan er uddannet socialrådgiver i 2017 og flere års erfaring som opfølgningskonsulent. Jan var forinden ansat som socialrådgiver ved Børne-og familieafdelingen.
Billede af Monica Christiansen
Monica Christiansen
Virksomhedskonsulent Ung

E: moch@hjoerring.dk
M: 4193 7529
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Monica arbejder med unge, som har behov for en håndholdt virksomhedsrettet indsats, og alle de virksomheder, der er klar på at invitere unge ind på arbejdsmarkedet.
 
Baggrund: 
Monica er uddannet Cytologisk Bioanalytiker på VIA og har en diplomuddannelse i vejledning fra UCN. Hun har endvidere gennemført internt regionalt uddannelsesforløb (leadership for medarbejdere) og har erfaring som Klinisk uddannelseskonsulent i Region Nordjylland. Monica har også flere års erfaring som virksomhedskonsulent.

Faglig Koordinator

Line Schomburg Dam
Faglig Koordinator

E: ld@hjoerring.dk
M: 4122 6298
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Line arbejder med koordinering og faglig udvikling af det virksomhedsrettede arbejde. Hun står for faglig sparring med virksomhedskonsulenterne, implementering af lovgivning på beskæftigelsesområdet samt understøttelse af ledelsen.
 
Baggrund: 
Line er uddannet salgsassistent. Hun har arbejdet som sælger i 5 år og efterfølgende været selvstændig indenfor detailhandel i 17 år. Line har arbejdet som virksomhedskonsulent siden 2016, inden hun blev faglig koordinator.
Billede af Hien Ngoc Vu
Hien Ngoc Vu
Faglig Koordinator

E: hien.ngoc.vu@hjoerring.dk
M: 4122 6205

Arbejdsområde og opgaver: 
Hien arbejder med faglig sparring og sagsgennemgang med opfølgningskonsulenterne. I samarbejde med teamlederen understøtter han den faglige udvikling for konsulenterne, og understøtter gældende lovgivning, som skal implementeres i det daglige arbejde.
 
Baggrund: 
Hien er uddannet socialrådgiver fra 2017, og han har arbejdet som beskæftigelsesmedarbejder i beskæftigelsesafdelingen, frem til ansættelse som faglig koordinator.

Sekretariat

Sekretariatet arbejder primært med interne funktioner, der understøtter Business Hjørrings mange funktioner og aktiviteter.

Joan Grøne
Konsulent

E: jogr@hjoerring.dk
M: 4122 6209
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Joan arbejder med opgaver som rekruttering, voksenlærling, undervisning i CV og ansøgning, samt en række administrative funktioner. Joan er desuden arbejdsmiljørepræsentant.
 
Baggrund: 
Joan er uddannet butiksassistent og har været selvstændig med forretning i et par år. Hun har arbejdet som sælger hos Skaga FM. Derudover har Joan flere års erfaring fra Integro som kontorchef.
Katrine Tella Lund
Netværksfacilitator

E: ktl@hjoerring.dk
M: 4122 6249
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver:
Katrine arbejder med organisering, koordinering og implementering af interne og eksterne projekter i Business Hjørring, samt facilitering af netværk. Hun bistår desuden med ledelsesunderstøttelse, dataanalyse og -visualisering samt digitalisering.
 
Baggrund: 
Katrine er uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet og har flere års erfaring med samarbejde i det offentlige.
Stine Beck Christensen
Koordinator

E: sch@hjoerring.dk
M: 4122 6158
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Stine arbejder med opgaver indenfor bl.a. opkvalificering, koordinering af kampagner, kommunikation og ledelsesunderstøttelse.
 
Baggrund:
Stine er uddannet akademiøkonom indenfor international marketing og salg. Hun har desuden en efteruddannelse indenfor projektledelse. Stine har flere års erfaring indenfor salg og markedsføring i private virksomheder.
Trine Studsgaard Gleager
Kommunikationsansvarlig

E: tsg@hjoerring.dk
M: 2337 3360
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver:
Trine er ansvarlig for Business Hjørrings kommunikation, herunder nyhedsbrev, sociale medier, pressekontakt, hjemmeside mv.
 
Baggrund:
Trine er uddannet markedsøkonom og har en Akademiuddannelse i Ledelse fra UCN act2Learn. Hun har flere års erfaring indenfor salg og markedsføring i private virksomheder og har i perioden 2010-2021 været ansat som kommunikationskonsulent hos Hjørring ErhvervsCenter. Her har hun haft ansvaret for arrangementer og kommunikation samt markedsføring og medlemsrelaterede opgaver ifm. erhvervsforeningen Erhverv Hjørring.
Kathrine Reinholt Sieker
Kommunikationskonsulent

E: krs@hjoerring.dk
M: 4193 6299
LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Kathrine arbejder med bl.a. sociale medier, hjemmeside, arrangementer og administrative opgaver. Derudover er hun kommunikationsmedarbejder i foreningen Erhverv Hjørring, som Business Hjørring bistår med sekretariatshjælp.
 
Baggrund:
Kathrine er uddannet markedsføringsøkonom og har derudover en bachelor i innovation og entreprenørskab fra 2021.
Frederik Nørskou Pedersen
Studentermedarbejder

E: fnp@hjoerring.dk

LinkedIn: Se profil

Arbejdsområde og opgaver: 
Frederik beskæftiger sig med både kommunikative- og administrative opgaver, herunder bl.a. videoproduktion, sociale medier og hjemmeside.
 
Baggrund: 
Frederik læser Kommunikation og digitale medier på Aalborg universitet. Han har været ansat siden maj 2022.
Mary Tran
Studentermedarbejder

E: mar@hjoerring.dk

Arbejdsområde og opgaver:
Mary beskæftiger sig med både kommunikative- og administrative opgaver, herunder bl.a. grafiske materialer, hjemmeside, og sociale medier.
 
Baggrund: 
Mary startede på sin ungdomsuddannelse HTX i 2021, og læser på studieretningen Teknologi og Design. Hun har været ansat siden maj 2023.